Kurser

Jag erbjuder fotokurser lokalt i Mantorp med omnejd. Kurserna anordnas i mindre grupper för att deltagarna ska få så mycket värde som möjligt. Efter genomförd kurs erbjuder jag coachning om man stöter på patrull eller har funderingar.

Kurstillfällena annonseras lokalt i Mantorp eller efter särskild överenskommelse.

Använd kontaktsidan i menyn för anmälan eller annan förfrågan.

Lär känna din kamera

Intensivkurs

Vill du börja fotografera med en digitalkamera, men känner att det är komplicerat och svårt? Eller har du kanske en kamera som visat sig svårare att använda än du hade tänkt dig?

På denna intensivkurs går vi igenom de grundläggande funktionerna på en kamera. Vi ser till att du hittar en standardinställning på kameran som gör att du känner dig bekväm, så att du kan få utlopp för din kreativitet.

Vid kurstillfället ska du ha din kamera med dig.

Kursen hålls lokalt i Mantorp på kvällstid. Kurslängd ca 3 timmar. Kvällsfika ingår.

Max antal deltagare är 3 personer.

Pris just nu: 595 kr (ord pris 795 kr)

Adobe Lightroom

Grundkurs

Adobe Lightroom är sannolikt ett av de mest mångsidiga datorprogram som finns om du är fotograf – oavsett om du är hobbyfotograf eller professionell.

På denna kurs går vi igenom de grundläggande funktionerna i Adobe Lightroom. Vi ser till att Lightroom fungerar på din dator/padda/telefon. Vi lär oss att importera bilder, skapa ett bildbibliotek, redigera bilder, göra en fotobok och mycket mer. Upplägget på kursen bygger på att först instrueras, sedan prova själv.

Vid kursen ska du ha med dig din dator eller Ipad så att vi kan arbeta med den under kursen. Din dator/Ipad måste klara av att hantera programmet och ha tillräckligt utrymme på hårddisken. Behöver du hjälp med att reda ut detta, så löser vi det.

En förutsättning är även att du har skaffat ett Adobe-abonnemang för Lightroom.

Kursen hålls lokalt i Mantorp på kvällstid. Kurslängd ca 12 timmar, uppdelat på fyra tillfällen. Kvällsfika ingår.

Max antal deltagare är 3 personer.

Pris 2195 kr